Wat is Veggipedia?

Registreren

Door te registreren op deze website krijgt u toegang tot het Invoerportaal 'Facebility'. Op deze portal kunt u uw bedrijfsgegevens, producten en andere informatie toevoegen, welke getoond zullen worden in de 2x2-veggipedia app.

Naast het invoeren van uw gegevens zal deze portal een netwerkfunctionaliteit gaan bieden om gemakkelijk in contact te komen met sectorgenoten.

Nog geen deelnemer?

Direct beginnen

Facebility

Facebility heeft als doel verbinding te maken tussen informatiesystemen in de sector (zoals Groenten en Fruit Portaal, Veggipedia, barcodes, etc.) en consumenteninformatie die via moderne media (bijv. smart-phones) wordt ontsloten, t.b.v. de marketing van NL groenten en fruit producten. Productinformatie uit de gehele groente- en fruitketen kan met behulp van barcodes – GTINS gekoppeld met GPC – gebundeld getoond worden in de app na scanning van de code op de verpakking. Het betreft hier dezelfde barcode die bij de kassa gescand wordt.

Het is belangrijk voor onze sector om gezamenlijk content beschikbaar te maken voor het grote publiek.

Deelname in veggipedia collectief

Wilt u ook dat de consument wordt voorzien van informatie als uw barcode wordt gescand? Dat kan door deel te nemen aan het Vegipedia-Collectief. Hiervoor heeft u geen account nodig. U levert simpelweg een lijst aan met uw GTINS, Productnamen, de bijbehorende GPC en uw GLN. GroentenFruit Bureau zorgt voor de rest. Het is bij deze vorm van deelname niet mogelijk om producten te personaliseren.

Meer informatie?

Neem contact op


Productschap Tuinbouw